29 юни, 2009

ЖЕЛАНИЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ ИЛИ ...

Анонимен каза...
Защо спряхте гласуването, мазни анонимници? И блога да спрете, всичко вече е документирано и скоро ще пътува към прокуратурата заради нанасяне на морални щети, клевети и обиди!
Петък, 26 Юни, 2009

6 коментара:

  1. На разгневения читател искам да кажа че това е само една анкета.
    Блога няма да спреме за да може документирането да е по лесно, що се отнася до пътуването към прокуратурата то за ваше улеснение съм поставил на блога линк към сайта на прокуратурата.
    По отношение на анонимността.... Аз самия се надявам скоро да няма нужда от нея, но виждам че и вие самия пишете като анонимен, защо ли???
    И накрая за ваше успокоение и за да задоволите страстта си към гласуане специално за вас ще подготвя анкета в която ще можете да погласувате на воля.

    ОтговорИзтриване
  2. ХА, ХА, ХА, Той не е читател, а читателка, Стефчето Сиракова от Пловдив. Прави се на хакерче от прогимназията. Уж там е някаква преподавателка по компютърни умения, ама колкото нейни ученици познавам, знаят само, че компютъра има монитор и клавиатура. Стефче, анкетата беше до Общото събрание и въпреки, че от вашето IP през 5 минути хвърчаха „не”-та за вашия „Идол”, мнението на останалите е, вашият идол да си подаде оставката незабавно. Друг път не се захващай с неща, които не разбираш още доста трябва да поучиш, а ти се правиш на преподавател пък и на хакер.
    И защо ли му трябваше на шефчето ти Стефко да пуска това интервю, само те разконспирира. Знаеш какво е IP, нали, а може би и „mac” адрес знаеш какво е. Стефче, умната, а за прокуратурата не се кахъри, те вече са там важните документи.

    ОтговорИзтриване
  3. Искам да опровергая предният коментар!
    Пиша за пръв път в този блог!Считам , че той е необходим, като информационен носител.Интересно ми е какво става в една социална организация претендираща , че има социални функции и че е национално представително. Страхувам се , че това е една затворена черна кутия ... Е , хубаво е да се знае какво става в нея.Явно е , че в нея ври и кипи от некомпетентност , корупция и управленска нетолерантност .
    Колкото до Стефка , познавам я от преди 30 години. Уверявам ви , че внушенията които се опитвате да внушите на вашите читатели са изпразнени от съдържание! Тя все пак е компетентна , добра християнка и дама с позиции! Може и да не ги изразява често , но е и социално ангажирана . Бил съм свидетел когато е плащала поправката на брайлова машина на човек , който не е бил в състояние да го направи.
    За да не олеква информационният характер и функциите на блога не се нахвърляйте излишно върху обикновените труженици! На четвърти юли Стефка ще има рожден ден и е по-добре да и се извините и да я поздравите! Хайде сега приятно Юлско утро!

    ОтговорИзтриване
  4. Лошо няма, нека е жива и здрава Стефчето, ама тя трудно може да с озиция при такива началници. Тя просто изпълнява поръчки, защото, нали се сещате.......

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, аз също смятам че това не е Стефка, Сашка по ми се връзва. Но какво значение има, всеки си има право на позиция.
    Приветсвам създателя на този блог, и искренно се надявам да не му омръзне да го подържа.
    Питам се защо Долапчиев смята че собственоста на ССБ му е бащиния, наистина ли смята че не го виждаме колко може, нима не ни показа нагледно как се съсипва предприятие.
    Сега ще съсипе и другите предприятия, ще разпродаде съюзната собственост за да си покрие кредитите към банките, да оказа се че никак не я умее тази работа, каквито и велики приказки да говори, редно е по делата да го съдим, а неговите дела струват доста скъпо на ССБ.
    И се чудя какво още трябва да се случи, как още трябва да ни покаже колко е некадърен за да го спрем.
    То не бяха програми, то не беше чудо. Налице са затворени предприятия, огромна задлъжнялост към банките и невероятна слепота. Да кажем че тои е болен и не осъзнава, ами всички около него не виждат ли колко ни е скъп г-н До;лапчиев. Поразиите които нанесе на ССБ с маниакалните си комплекси на стопанки ръководител не смятам че могат да будат поправени.
    Икам да го призова да си поиграе на стопански ръководител със собствени средства, иска ми се да видя дали така смело ще "твори стопанската история на ССБ".

    ОтговорИзтриване
  6. Манчо, Манчо , Манчо ... Ще те издухат ,брат... както си я подкарал ... Настъпил си и пловдивските мафиотчета... и сливенските ти съграждани...Въобще не си за завиждане...Ами , я си поддайте ръка с Долапчиев ... Пък каквото стане брат ...Белким издухате и останалите недвижими имоти сградни фондове на съюза... Нали знаеш онова членче , 46 ... имаше Манчо , няма го Манчо , имаше го Въди , нямаше го Въди, имаше го Недялко Стефанов , Няма го Недялко Стефанов .... "но ССБ ще Пребъде"... Хайде Манчо по член 46 не ти трябват извънредни конгреси....

    ОтговорИзтриване