20 юни, 2009

СТЕФАН ДАНЧЕВ В БГ ЕВРОПЕЕЦ ЗА ПРОЕКТА ПО ПРОГРАМА ФАР

http://dox.bg/files/dw?a=da8a7f1c56

8 коментара:

  1. Чудесно е че има толкова много "обучени и реализирали се професионално" наши колеги.
    Ще е интересно да чуен и тях

    ОтговорИзтриване
  2. Уважаеми , г-н Григор Гроздев!
    Уважаеми колеги , анонимници!
    Бих искал да предложа на вашето внимание следното предложение към администратора на този блог :
    Моля да откриете новинарска емисия към блога ! Ето например следната новина , Нея , не бихте могли да прочетете на страниците на списание " Зари" ! Ако все пак бъде поместена , нейното заглавие би прозвучало по следния начин : " Най-Скъпата поща на Балканския Полуостров" ... Миналата седмица екип в Състав : Васил Долапчиев , шофьорът му и навигатор , главен Счетоводител Янчева обикалят страната за да разнесат материалите за общото Събрание на ССБ . В командировъчното им е записано бе Горепосочената цел , но всъщност в Дряново , Шумен , Русе, Варна, Бургас , председателя на ССБ притиска съответните регионални структури на ССБ , Къде , Кога и Как да гласуват на 25 юни в Банкя в хотел "Ясен" на общото събрание. Той ги е Уверявал и консултирал, един вид продължение на европейския проект :
    1. Че те са консултирани по този проект по-рано и че са си заслужили хонорарите ; И хич да не ги връщат " Който ги върнал , върнал!" . Европейските данъкоплатци , хич няма и да разберат Кой, Къде, Кога и Как , пък и за какво са получили съответните хонорари .
    2. Господин Долапчиев и г-жа Янчева уверили съответните районни председатели , че предстои ново раздаване на хонорари , в зависимост от гласуването на общото събрание.Предстояло последния транш по разплащане на хонорари . Навсякъде той обявявал, че догладите от контролния съвет са една измислица и бутафория на Маньо Алексиев. Председателят Предлагал всички да застанат под знамената на Европейския съюз в Банкя и до един да си получат хонорарите в зависимост от гласуването.


    П.П. :
    За да се върже заглавието с поднесения ви текст само бих искал да допълня , че стойността на изплатените командировъчни по тази обиколка за тримата „ пощальони” е словом и цифром две хиляди четиристотин тридесет и шест лева и осемдесет и шест стотинки – 2 436 . 86.
    Очаква се нова дарителска акция на г-н Долапчиев освен ако г-жа Янчева не предприеме поредното преработване на ордери и касови книги.

    ОтговорИзтриване
  3. За Радио предаването на "Дарик" Пловдив!
    Данните в този репортаж са силно преувеличени.Аз самата съм участничка в курса за бизнес офис-секретарки.Това което научих в тази програма наистина е доста ценно .Наистина съм доволна от преподавателите... даже и от сестрата на г-н С. Данчев.Разочарована съм обаче от факта че някой се е подписвал от мое име срещу сумата от 90 евро и някой е прибирал тези стипендии в джоба си .До колкото разбрах в проекта е било заложено получаване на тези суми от курсистите . Ще бъде ли публикуван този проект във финансовата част. Единствено Ани от Асеновград работи като офис-секретарка.Всички други колеги са безработни . Поне от нашия курс. Защо "Дарик" радио е излъчилo това предаване ? Преди да са направили насрещна проверка.Или и това е влизало в проекта... Манипулация на общественото мнение ? Ще има ли контра Предаване и опровергаване на фактите от този проект ? Ще ни върнат ли стипендиите под които уж сме се " подписали" ? Не се ли срамуват Стефан , Сашка и счетоводителката Дияна ???

    ОтговорИзтриване
  4. Александрина Костовасряда, 24 юни, 2009

    Гнусно е да обвиняваш анонимно и е тъпо да се отговаря на анонимка. Аз, обаче, заставам зад името си, за да изразя позицията си от „другата страна”.
    Явно този, който го е писал, няма представа от „издръжка на курсист”. Никой друг вместо нея, самата тя се е подписвала за своята издръжка от 90 евро на месец. Нека да си отговори на въпроса дали е дала и 1 лев за храна – закуска, обед, вечеря, спане, обучение от 5 преподаватели – по компютри, икономика, бизнес английски език, машинопис; дали е плащала такса за обучение – 40% от пенсията, как напълно безплатно е ползвала отопление, топла вода, телевизия, интернет, почистване на стаята, спално бельо и т.н. в продължение на 6 месеца на обучението си. И тогава да си направи сметка колко струва това и да прецени кой трябва да го е срам – дали този, който осигурява тези възможности с толкова много труд, или този, който ги потребява и при първия възможен случай е готов да плюе върху единствената институция, оказваща такива комплексни услуги на незрящите.

    ОтговорИзтриване
  5. Защо спряхте гласуването, мазни анонимници? И блога да спрете, всичко вече е документирано и скоро ще пътува към прокуратурата заради нанасяне на морални щети, клевети и обиди!

    ОтговорИзтриване
  6. В Отговор на Сашка Костова!!!
    А , Саше беше ми развалена машинката и дълго време не бях отваряла блога . Виждам, че ти си станала редовна читателка . Ами и аз ще ти отговоря отзад на пред . Курсът никога не е бил 6 месеца ! Ако пред финансиращите органи вие сте заложили 6 месеца , то реално нашият курс продължи не повече от 3 месеца и половина , като в края на курса от Десети Октомври до Двадесет и седми Октомври нямаше никакви занимания , бяхме в отпуска и от Първи до Десети Септември , пък колегите – Масажисти отсъстваха по една седмица или десетина дни през Август . Това е първата , не единствена лъжа в отговор на моето писмо .
    Тук искам да вметна , че по време на заниманията преподавателите влизаха с половин час закъснение , особено сутрин , а колегите – масажисти учеха само по 3-4 часа преди обяд.Не зная как се водят сега тези курсове , но по наше време беше пълна имитация.
    Тук искам да вметна отново , че преподавателите бяха редовни и точни , само когато се очакваха проверки от финансиращите ви организации . Била съм в курс по времето на Сотиров и при всичките му кусорлъци , той никога нямаше да допусне такава лоша дисциплина и такова нехайство.Той май че ви беше стиснал със Стефан и за това го издухахте. Колкото до храната и единият лев : Ще ти кажа „Да”, давахме допълнителни средства за храна , особено събота и неделя.Тогава ни предлагаха по един пакет с по 2 кроасана , по 2 кебапчета и по една консерва . Това описано ли е в проекта , или е заложено в движение?Мога да продължа още , особено за спалното бельо и чистотата . Ние жените си го перяхме на ръка през десетина дни , пък на мъжете го сменяха на всяко тридесето число , за три месеца – 3 пъти . Също като у Вас , нали Сашке … Стаите сами си чистехме . Пламенчо беше на служба „око и ухо” … неговата единствена задача бе да ви информира кой с кого спал , коя какво казала , кой колко изпил и къде го е изпил . Да бяхте го ангажирали поне да чисти поне общите помещения. Те се чистеха едва когато се знаеше , че ще идват на проверка , колкото до стипендиите… Саше , ако вие със Стефан и Дияна не бяхте казали : „Момичета и момчета , подпишете се тук , за такива и такива суми , защото така и така в проекта сме ги планували така и така средствата , решили сме да ги заделим по този и този начин „ … Щяхме сигурно да ви разберем , А пък вие ни тикахте някакви ведомости … ”Подпишете тук , Подпишете там!” и оппааа … на Сашка Дъщеричката в чужбина студентка , на Стефан женичката в хотела там или старческият дом . Ами … потрудили сте се , Саше ! По твоята логика : „ Щом има слепи , има и хляб !”
    Вярно е че не виждаме , но пък чак толкова слепота … Нали работниците , които ви работеха казваха : „Приключваме тук и отиваме на обекта на шефа!”
    Не ме интересуваха отношенията със Стефан , но тези кражби на гърба на слепите ще трябва да се прекратят . Безобразията и алчността ви са били безгранични!
    Дипломите , които ни раздадохте в края на курса са пълна порнография . Никой , Саше, не ги признава . И това , което сте изфабрикували с „ Дарик” радио Пловдив е също е долна лъжа … Кой знае на кого и къде кихате за да ви прикрият . Нали , Сашке, щяхте да ни срещате с работодатели! Това не беше ли заложено в проекта , Саше , Хайде да свършваме ! Публикувай проекта тук и аз ще ти се извиня публично ! Имам ти мобилният и лично ще ти се извиня!

    ОтговорИзтриване
  7. ОЩЕ ЗА СТЕФКА И РАБОТАТА В РЕХ – Центъра

    По повод писмото на Джево за рожденият ден на Стефка.Колеги , Надявам се , че в списъка на „Без мишка” в рубриката „Говори” ще бъде публикувана MP3 вариант разговора в Неделя Между Стефка Павлова и Един неин курсист. За тези които не са присъствали само поясняваме , че Стефка е инсталирала вариант на Jaws по такъв начин , че компютърът на курсиста е блокирал. Надявам се , че господин Гроздев ще направи препратка към линка на „Без Мишка”
    Нека Всички чуят как работят компютърните Специалисти в това заведение.

    ОтговорИзтриване
  8. Раздвижват ли се нещата в РЕХ - Центъра?
    Европеезират ли се отношенията в РЕХ-центърът? На вниманието на читателите на блога... Уважаеми колеги, нещо става тези дни в пловдивският национален рехабилитационен център. Първо забелязваме отсъствието на бившият директор А. Сотиров от градът на тепетата. За непросветените читатели .... неговото родно село... старозагорско е една овощна градина в която г-н Сотиров съвсем целенасочено прилага своите градинарски умения.
    Забелязва се неговото совене между Пловдив, старозагорското тракийско селище и София. Най-честите му срещи в София са със заместникът на Председателя на ССБ преди 1989 година тогава другарят, а сега професор Радулов. Каква е връзката ли? И ние се питаме, любезни читателю..... Стефан Данчев е обявил пред своите колеги напускането на поста си като Директор на центърът по рехабилитация. Александрина Костова също се е номинирала за разделение с постовете от рехабилитационните служби и службата си към фондацията...
    Какво им става на тези хора? Посред сезона ..... точно когато курсовете по компютърна грамотност са в най-напрегната фаза. Курсовете по масаж са в най-сублимният момент... Хубава работа.....


    Може пък и да имитират отсъствие.... Тяхна си работа....
    Но защо Владимир Кършев и Стефка Павлова сглобяват компютри вместо да обучават курсистите. По време на часовете, те усилено сглобяват компютри и ги разпродават на частни лица. Ако това е частен бизнес нищо... нямаме против... но защо става по времето на занятията. Ако е дейност на рехцентарът защо това става пак в учебните занимания.... Защото и Наполеон ги е правил същите неща.... по десетина дейности наведнъж. Ама тези компютри на рех центарът ли са и каква е тяхната цена? Защо разпродажбата не става през касата на завидението... И защо това не става с касови бонове....На клиентите им гарантират гаранция в продължение на година. Знаели Алексиев за тази дейност на рехцентарът? Знаели принципа ла МСД..... Хайде де г-н Сотиров и ти не знаеш така ли?Чий са компчастите, които Кършев и Стефка монтират и сглобяват ? Срещу какви суми те извършват поправки на компютри на курсисти и след това без да им дадат документ или фискален бон им прибират суми....

    Е господин Алексиев.... дреболии.... ама хайде моля ти се....
    Защо ли счетоводството в рехцентара е под пълна пара.... А, г-н Алексиев?

    ОтговорИзтриване