25 юни, 2009

ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ БАНКЯ!!!

Уважаеми г-н Гроздев,
Бих искал да Ви поднеса на вас и Вашите Читатели първите новини от Общото събрание на ССБ в хотел „Ясен” в град Банкя. По предложение на Емил Узунов от Пловдив се изключиха телефоните и диктофоните в залата. Ето защо съм принуден да предавам информацията от коридорите и тоалетните в сградата. Ако не беше главен редактор на списание „Зари”, г-н В. Долапчиев, то следващото заглавие би изглеждало така: „Купуването и Продаването на гласове е Престъпление”. За Какво става дума: В залата не присъстваха: Лиляна Елицина от София и Бина Монева от Бургас. Лиляна Елицина е бивша редакторка на списание „Зари”, „Тишина” и служителка в Социалното Министерство. Чрез нейна докладна в община София. На нас Слепите в София ни Бяха отнети редица социални придобивки включително и безплатни транспортни карти. Та, Лили Елицина е упълномощила Велик Атанасов от Пловдив да гласува вместо нея. Така г-н Атанасов има правото на това общо събрание да се възползва от 2 гласа. Госпожата от Бургас от своя страна е упълномощила Стефан Данчев от Пловдив , също да гласува вместо нея. Странно решение… от къде ли са снели този модел ??? Аз повече няма да коментирам този случай. Успях да заснема на телефона си как Велик Атанасов гласува със Двете си ръце, във всяка една от тях с по една делегатска карта .. едната, вероятно неговата, а другата на г-жа Елицина. Ако клипа излезе сполучлив и той ще бъде добавен в интернет пространството, като доказателство за демократичността и гласността на членовете на общото събрание. Не става ясно обаче дали пълномощията са нотариално заверени. Вероятно мандатната комисия ще ги отрази в протокола си.

3 коментара:

  1. Защо спряхте гласуването, мазни анонимници? И блога да спрете, всичко вече е документирано и скоро ще пътува към прокуратурата заради нанасяне на морални щети, клевети и обиди!

    ОтговорИзтриване
  2. Питам се, как може подобна безумна наглост. Как може да разрешат на един човек да продава, който е доказал абсолютната си некадърност, който достатъчно задлъжня и който е доказал, че няма грам икономическа мисъл в главата си. Но най-наглото е, че тези, които са решили да продават недвижима собственост на ССБ, нямат абсолютно никакъв принос за придобиването й и цял живот само са лапали на готово от тази собственост. Ами нали като я разпродадете, ще останете с празни уста, какво ще лапате тогава. Продайте да речем паметниците на безотговорността, които сте закупили, а не да ги държите, като музейни експонати. Егати наглостта, ДПС е невинна картинка пред вас кърлежи в човешки образи!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Защо спряхте информациите от общото събрание в Банкя ? Какво стана там , какво решиха уважаемите господа? Нали обещахте новини от общото събрание? Разбрахме че има цензура в "Зари"!Хайде , поддържайте огъня!Без новини от къде да знаем какво става там!

    ОтговорИзтриване