22 юни, 2009

НАЙ СКЪПАТА ПОЩА НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ

Уважаеми г-н Григор Гроздев! Уважаеми колеги, анонимници! Бих искал да предложа на вашето внимание следното предложение към администратора на този блог: Моля да откриете новинарска емисия към блога! Ето например следната новина, Нея, не бихте могли да прочетете на страниците на списание " Зари"! Ако все пак бъде поместена, нейното заглавие би прозвучало по следния начин: "Най-Скъпата поща на Балканския Полуостров" ... Миналата седмица екип в Състав: Васил Долапчиев, шофьорът му и навигатор, главен Счетоводител Янчева обикалят страната за да разнесат материалите за общото Събрание на ССБ. В командировъчното им е записано бе Горепосочената цел, но всъщност в Дряново, Шумен, Русе, Варна, Бургас, председателя на ССБ притиска съответните регионални структури на ССБ, Къде, Кога и Как да гласуват на 25 юни в Банкя в хотел "Ясен" на общото събрание. Той ги е Уверявал и консултирал, един вид продължение на европейския проект: 1. Че те са консултирани по този проект по-рано и че са си заслужили хонорарите; И хич да не ги връщат "Който ги върнал, върнал!" . Европейските данъкоплатци, хич няма и да разберат Кой, Къде, Кога и Как , пък и за какво са получили съответните хонорари. 2. Господин Долапчиев и г-жа Янчева уверили съответните районни председатели, че предстои ново раздаване на хонорари, в зависимост от гласуването на общото събрание. Предстояло последния транш по разплащане на хонорари. Навсякъде той обявявал, че догладите от контролния съвет са една измислица и бутафория на Маньо Алексиев. Председателят Предлагал всички да застанат под знамената на Европейския съюз в Банкя и до един да си получат хонорарите в зависимост от гласуването.
П.П. За да се върже заглавието с поднесения ви текст само бих искал да допълня, че стойността на изплатените командировъчни по тази обиколка за тримата „пощальони” е словом и цифром две хиляди четиристотин тридесет и шест лева и осемдесет и шест стотинки – 2 436.86. Очаква се нова дарителска акция на г-н Долапчиев освен ако г-жа Янчева не предприеме поредното преработване на ордери и касови книги.

3 коментара:

  1. Защо спряхте гласуването, мазни анонимници? И блога да спрете, всичко вече е документирано и скоро ще пътува към прокуратурата заради нанасяне на морални щети, клевети и обиди!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм от Варна!
    Защо сте ровили само в Пловдив и Дряново ???Ами, елате да видите какво става и тук !Поровете се малко и около Веселина Стоилова!И там е една мътна и кървава !Ами При Методи ...Там ровили ли сте ???Знаете ли там колко нередности има , особено с жилищата .Моя приятел ,Мишо Белият , повече от 10 години са го наврели в една дупка с 2 деца.А Етиен Тодоров се е "разпищолил" само защото е в управата!Социална Справедливост дрън - дрън.Нищо няма да стане.

    ОтговорИзтриване
  3. Добре! Ама наистина ли Ви уплашиха с подобни изказвания за прокуратурата .Защо не пишете какво стана в Банкя .Имаше ли някакви решения ?Какви бяха те?В "Зари " тази информация ще дойде в края на Август или Септември!Ако и вие спрете да информирате своевременно , то всичко ще си остане по Долапчиевски . Той ще продължи да вилнее и да управлява несъществуваща икономическа структура.

    ОтговорИзтриване