01 юли, 2009

АПОКРИФНО АУДИО ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА УС НА ССБ

http://store5.data.bg/infozassb/usnassb.mp3

4 коментара:

  1. След като прослушах записа от заседанието на УС на ССБ (макар че от членовете на този орган на ССБ на записа се чуваше само кихане и кашляне, ама те и по принцип сигурно така си участват в заседанията), стигнах до два извода:
    1. Уважаемият господин Долапчиев е докарал Съюза до дъното и сега се опитва да се скрие зад решенията на предишни и сегашни управителни съвети, въпреки че в налудничавия му тон се прокрадва дори нотка на самокритика на места.
    2. Вторият извод до който достигнах, е че на Манчо му е спукана работата, просто няма да го бъде момчето. В едно от следващите заседания на УС на ССБ ще го изключат за уронване на престижа и доброто име на ССБ и неговите членове, нищо, че от развълнуваното му изказване лъха загриженост за съдбата на ССБ и на неговите членове.Е, нищо страшно от това, просто няма да получава заплата като председател на КС на ССБ, ами ще се присъедини отново към армията на 5-те хиляди софийски адвокати, които честно и почтено си изкарват хляба.Чудя се защо чак сега през 2009-та година господин Алексиев реши да прави такива колосални разкрития? Къде беше господин Алексиев през миналите години? До колкото си спомням сложихме го на този пост още през далечната 2002 година.

    ОтговорИзтриване
  2. Евала брато, само че трябваше да запишеш цялото заседание, та да чуят слепите, какви нещастници ги управляват, та да се сетят и за поговорката за баницата и лудия. За сметка на това пък мога да коментирам и УС и предишния слушател. Всъщност на него мога да му кажа, - Братле ти си бил Христофор Колумб, та това дето го чу, хората отдавна го знаят, и то е само привидната част, в дълбочина и по същество ограбването е много по-жестоко и безпрецедентно за нашата система. Коментирай например следното: Имот в сърцето на един от най-красивите български градове Казанлък е продаден от Долапчиев за 650 хиляди лева, а след това препродаден за 3 милиона. Нали се сещаш драги ми Христофоре, за какво иде реч и кой се е нагушкал. Заради това е тази неистова стръв към продажба.
    Съюза на слепите беше организация с голям български и международен авторитет. Огромните задължения към банките, ако този авторитет все още го има, могат да бъдат разсрочени, да се даде гратисен период, за да се поеме глътка въздух, но това може да стане само с една предложена ясна инвестиционна програма, която да гарантира, евентуалното бъдещо разплащане, а не да се продава недвижима собственост. Питам аз, кой от членовете на УС и ОС, с изключение на Янаки Градев е построил нещо в този съюз. Що за престъпно и нагло нахалство от ваша страна неуважаеми дами и господа, та вие всички до един през годините само сте лапали, грабили и затлъстявали. Не ви ли е страх от Бог, ако не от друго, особено цитираната Патрингова, тя нали знае колко е строг Аллах, не се ли бои от него. Напълно разбирам, че не малка част от вас въобще не знаят какво правят, като гледам състава, е някой ще каже какъвто Съюза, такива и управниците, да ама не, всичко е плод на фалшификации и манипулации и на пари естествено. Имам усещането, че ПП се научиха от ССБ да купуват гласове. Спомнете си само, преди два мандата колко време броиха гласовете на Долапчиев, като се има предвид, че беше единствена кандидатура с 52 пълномощника, работа за 6 минути, а ги броиха близо 2 часа и половина. Аз няма да коментирам, направете си сами извода. Просто, се чудиха, как да заменят бюлетините, така че да изглежда избран, защото, тогава имаше нагласа да се избере друг председател, ама му удариха секирата с промяна в Устава. Само, че да си дойдем на думата, нали всички са неграмотни, та не можа нито един да се сети, че каквато и промяна да направят Общото събрание трябва да вземе решенията си по стария Устав, а новия ще влезе в сила, едва след като бъде признат от българския съд. Само това е достатъчно да си направите извода що за водачи сте изпратили в ССБ-парламента. Ако някой се сети може да анулира това събрание, стига да няма някаква давност. Само че това ще е в тяхна полза, защото ще ги освободи и от престъпленията, които са вършили през годините.
    Е да са ви честити и да им се любувате още много години, те всъщност няма да са толкова много, както са я подкарали.
    Списъка на ССБ-престъпниците и ССБ-грабежите е много дълъг, дерзайте господин Алексиев.
    И още, няма ли прокуратура в тая държава, няма ли други органи, които да надникнат в този блог, крайно време е някой от големите да види, какви ги вършат дребните.

    ОтговорИзтриване
  3. Я,Господин Долапчиев много се страхува да не научели другите и да не попаднело не където трябва. Какво имаш предвид драги ми сливенски тъмнокож братко, искаш да кажеш, да не разберат където трябва как си покрадвал ли? Напротив нека да разберат и да те спрат и да те пратят да погостуваш на сънародниците си, защото там 90 % са твои братя - сънародници.
    Не се бой, дай ни малко почивка от "гениалното" си присиствие.

    ОтговорИзтриване
  4. За Апокрифно Аудио от Заседание на УС на ССБ!
    Колеги, като че ли атаките ви върху Алексиев , сякаш не са съвсем основателни :
    1.Алексиев е Адвокат.Един от 5те хиляди в София , както беше писал някой.Лош , Добър , дефакто си е адвокат .Той си има съответната клиентела , движи се в определени среди и дали ще бъде изключен от ССБ , едва ли му пука толкова.
    2.Вече 7 години той е председател на КС.Възможно е в началото да не е бил ориентиран , възможно е да е бил подвеждан, възможно е и да е грешил.Който не работи , той не греши.Предполагам , че на определен етап той е осъзнал кой какъв е в ССБ и започнал да громи корупционните групички и личности в системата.Спомнете си дерибея в Монтана - Бай Стоян , Бай Киро в Перник, който приватизира за отрицателно време един камион с помощи и го разпродаде за отрицателно време . Не бих искал да прилагам целият списък от корупционни групички . Той просто си ги разтури когато още БГ не беше приета в ЕС. На фона на държавната корупционна политика неговите постижения бяха твърде незначителни , той показа как трябва да се работи в системата на ССБ.Въпреки това Долапчиевата коалиция не се стреснаха и продължиха да уронват Престижа на ССБ. Хвана ги по бели гащи и Васил Долапчиев , и Главната Счетоводителка Роза Янчева и Стефан Данчев и Александрина Костова .
    То не бяха Евро проекти , проекти По ФАРГ, Проекти в АХУ ( Аферата с Брайловия Принтер)... Просто не ми се изброяват.А това не било уронване на престижа на ССБ.Когато някой си Пенчо Криводолски се оплаче, че нещо в РСО се препродават помощи и храни и тези помощи не достигат до слепите ... това било уронване на престижа на ССБ.Но когато Председателят на ССБ ремонтира рехабилитационната база в Дряново за 650 000 лв. и иска още 300 000 лв. да му се отпуснат за довършителни работи в продължение на 7-8 години , това не е уронване на престижа!
    То не бяха Дряновски афери, Казанлъшки препродажби, Дупнишки далавери ... Така че Алексиев си е свършил работа като председател на КС на ССБ.Хайде сега да Видя вас... УС , Общо Събрание ,Гласоподаватели, Слепи , Зрящи ,прокуратура , ДАНС, Социално Министерство , Медии , Комунисти, Социалисти , Царисти, Фашисти , Европейци , Американци , Азиатци , Космонавти , Подводничари , и всички останали земни , надземни и подземни ... Свършете си и вие работата !

    ОтговорИзтриване