22 юли, 2009

ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ В ЦЕНТРАЛАТА НА ССБ НА 25 ЮЛИ

Следното съобщение се отнася повече до електронните издания, Новинарските сайтове, до БТА, Всички вестници покриващи територията на Република България.
Ръководителят на проекта по програма "ОПАК" Васил Долапчиев и координаторът – Дияна Тодорова свикват пресконференция за заключителния етап на проекта, който беше обект на разследване от сметната палата и КС на ССБ. След Старозагорската сбирка от 7-10 юли тази година, ръководителят на проекта – Васил Долапчиев е решил да даде последна пресконференция в гр. София на ул. "Найчо Цанов" № 172 в сградата на ССБ ет. 1 в заседателната зала на наемателя – Емил Попов ООД "Булмар" Журналисти, от Вас Зависи не само присъствието Ви, но и обективното отразяване на пресконференцията. До този момент за тази пресконференция са поканени единствено журналистката Мира Попова от радио "Алма Матер" и журналистките Марина Петкова (която в момента е в отпуск) и Димитрина Михайлова от сп. "Зари", чиито главен редактор е Васил Долапчиев – ръководителят на скандалния Проект. За повече подробности се обръщайте към председателя на ССБ – Васил Долапчиев на телефон: 0886/100 153 или 02/812 70 50. ОЧАКВАМЕ ВИ НА 24.07.09 – ПЕТЪК от 11.00!!!

6 коментара:

  1. Ха ха, типично в стила на Долапчиев. Ами изпратете покани, съпроводени с резултатите от проверката да електронните медии, БТА, печтните медии, до прокуратурата, до донорите на проекта и други заинтересувани лица. Дано само Долапчиев, в типичен негов стил да не постави дебелите вратове на входа на сградата, нощо което не веднъж е правил. Иначе пари за заплати може да няма, но пари за личната си охрана и "безопасност" има. Не е зле да се поканят членовете поне на софийската организация.

    ОтговорИзтриване
  2. За Пресконферецията!
    Бил ли е някой на тази пресконференция ? Присъствали ли са други журналисти , освен обичайно заподозрените? Хайде разкажете нещо и за нея !
    В зари ще я публикуват чак през Септември!

    ОтговорИзтриване
  3. За Пресконференцията!
    Отговарям и на любопитният читател, че нещо такова се състоя , но трудно бихме могли да окачествим като пресконференция . Единствената журналистка присъствала на това събитие бе Мира Попова от университетското радио "Алма Матер" .Всички други присъстващи били от администрацията на ССБ , шофьорът на г-н Долапчиев , секретарката му Зоя Колева , Тони Глушкова , администраторката Живка Павлова от звукозаписното студио , Г-н Васев и Ирина Захариева, г-жата Тодорова-Пернишка и координаторката на "ОПАК" , самият ръководител на проекта и дарител на ССБ - В. Долапчиев, е сигурно сме изтървали , и някоя друга служителка , но подчертаваме единствената професионална журналистка бе Мира Попова. Тя се е опитала да пробута няколко професионални въпроса за проекта , но след като не е получила отговор , се е задоволила само с едно кафе и една минерална вода. Между впрочем , същото са получили и останалите участници , в т.н пресконференция. Увековечаването на това събитие е станало чрез няколко фотографии , реализирани от г-жа Дияна Тодорова- Пернишка , по заръка на г-н Долапчиев. Любопитният читател може да разгледа тези фотографии , ако евентуално бъдат публикувани в сп. "Зари" през септември , октомври или ноември за да стоплят душата на читателите с жарката , но и жалка пресконференция състояла се на 24 юли при рекордните 40 градоса температура в София. Според Мира Попова това събитие съвсем и е изкривило представата за понятието "пресконференция" . Нищо за проекта "ОПАК".

    ОтговорИзтриване
  4. За Пресконференцията!
    Абе вие , защо си въобразявате , че Долапа е поканил Други Журналисти?Кой го е еня , кой колко е прибрал от този проект ? Над тях е разтворен политически и физиологичен чадър , каквото и да значи последното . Скоро Янаки Градев сподели , че Стефан Данчев от Пловдив си направил фитнес салон , ателие с копирна техника за ксерокс услуги , а като за капак и някакъв хотел , в някакво си пловдивско село . Яко са смукали с Велик . Последният пък окупирал паркинга до общежитието. Защо Алексиев не направи пресконференция за наемите в София , Пловдив , Шумен , Русе и Варна ?

    ОтговорИзтриване
  5. Алексиев няма, друже, да направи такава пресконференция, защото и той е същия боклук. Цялата пушилка дето я вдигна за далаверите на Долапчиев беше щото Долапа не му дал да купи апартамента на Асенчо за жълти стотинки, ами му поискал някаква си по-солена сума..Що за пасмина са туй слепите? Един сляп с малко повече власт изхвърля от апартамента му друг сляп, като преди туй му е бил адвокат. Егати и лоялността, егати и етиката!алексиев дето няма да направи нищо, то е ясно, ами дайте да се инициира събиране на подписка за свикване на ОС на ССБ както беше предложил един участник от пощенския списък, мисля, че се казваше Николай,с предложение да се промени избора на пълномощници на ОС на ССБ, така, че в състава на Ос на ССБ, който е и върховен орган на ССБ да влизат хора, които да са независими от системата, за да могат да вземат правилни и без натиск решения.Ако не се предприеме нещо сериозно, тука до година –две от прословутия Съюз няма да остане и папер.

    ОтговорИзтриване
  6. Това са глупости , приятелче ,
    Нали районните председатели са тези , които избират ( разбирай - които посочват , кой да бъде в Общото събрание ) . Ще ти натряскат един вагон Некролози ( разбирай Бабички и старчоци , които си носят плетките на събранието и които вдигат ръце когато Долапчиев им изпляска , и ги събуди по столовете . Ето на ... онзи ден на заседание на УС , великия стратег - Велик Атанасов представил адвокат Узунов за златна значка ! Те сами нарушават наредбите си , които създават . Най - напред би трябвало да му дадат бронзова , сребърна и едва тогава Златно тенеке . Така , че не очаквай правила в играта на тези хора ! Те все още миришат на мафиотчета , лъжци и крадци в обществения сектор. За 10 - ина години тези звездочелите натрупаха по 2 - 3 жилища и жилищни кооперации и те ще си защитават придобивките . Алексиев е молил Узунов да му съдейства за занижените договори за наем от " УСПЕХ " , Ама ту компютърът му се бъгнал , ту се изтрили договорите ... и в резултат - златно тенеке , без да е минало през бронза и среброто ! Какво ще кажеш , приятелче ? Много интересно е и мотивационото писмо на Атанасов до УС. Разгледахме много внимателно , приятелче ... Искаш ли да ти кажа за какво става въпрос ? Там е акцентувано върху професионалните му качества в служба на ССБ . Значи той получава хонорар от ССБ за това , че си е свършило професионално работата , от една страна и златна значка за това , че е получавал хонорарите и възнагражденията си. Като колега си направих труда да проверя в други социални организации в София и те ми казаха, че нямат практика да награждават техните юристи за това , че са си изпълнявали служебните задължения , ясен ли съм , приятелче ? Адвокат Узунов е следващия председател на КС на ССБ , и после ... пак мъгла ! Кой крал от " ОПАК " , кой краде от паркинги , кой преиграва с наемателите ! Един вид мъглявината " Андромеда " , така че , приятелче , не се надявайте с този Николай на една трета или пет десети и подписки . Устава на ССБ е правен на " Позитано " . Всичко е кодирано !

    ОтговорИзтриване